BitPeople nyhedsbrev

Har du lyst at holde dig opdateret inden for emner som teknologi, digitalisering og automatisering? Abonner på BitPeople's nyhedsbrev og få relevante artikler tilsendt.

  

BitPeople Inspiration

Vi er mere end kun et ERP-konsulent hus, vi tilbyder rådgivning og tilføjer inspiration til din virksomhed, så du kan opnå dine mål. 

  

BitPeople Educate

I magasinet «tilbage til fremtiden» sætter vi ord på vores tanker og ideer, ved at lade vores specialister og konsulenter dele deres viden omkring teknologi og dens udvikling over de næste fem år. Så hvordan gør vi det? Ved at drømme fem år frem i tid, for så at se tilbage på hvor langt vi er kommet siden.

«Vi har set, hvordan selskaber,  der ikke har omstillet sig til at være digitale, er faldet på stribe. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre at drive en analog virksomhed i dag, som det måske kunne før (...)».

  

  

BitPeople Tips & tricks

Vi i BitPeople, har spurgt over 1000 danske selskaber, hvad de mener om de digitale trends og udviklingen inden for ERP-løsninger. Blandt andet mener 80% at digitalisering i høj grad er en del af deres strategi. Men hvorfor? 

  

Built with