BitPeople nyhetsbrev

Har du lyst å holde deg oppdatert på temaer som teknologi, digitalisering og automatisering? Abonner på BitPeople-nyhetsbrev og få relevante artikler tilsendt på e-post.

  

BitPeople Inspiration

Vi er mer enn kun et ERP-konsulent hus, vi tilbyr rådgivning og kommer inspirasjon til din virksomhet, slik at du oppnår resultater av å drive med det du kan, fremfor 

  

BitPeople Educate

I magasinet «tilbake til fremtiden» setter vi ord på våre tanker og ideer ved å la våre spesialister og konsulenter dele sin kunnskap om teknologi og dens utvikling de neste fem årene. Så hvordan gjør vi det? Ved å drømme fem år frem i tid, for så å se tilbake på hvor langt vi har kommet siden.

«Vi har sett hvordan selskaper som ikke har tilpasset seg å være digitale har falt for døve ører. Det er rett og slett ikke mulig å drive et analogt selskap i dag, slik det kanskje var før (...)».

  

  

BitPeople tips & triks

Vi i BitPeople har spurt over 1000 norske selskaper, om hva de mener om de digitale trendene og utviklingen innenfor ERP-løsninger. Blant annet mener 80% at digitalisering i høy grad er en del av deres strategi. Men hvorfor? 

  

Built with